Mosd meg a burgonyát, és héjában főzd meg enyhén sós vízben 20-25 perc alatt, amíg teljesen megpuhul.
A burgonya főzési ideje függ a méretétől. Villával ellenőrizd, hogy megpuhult-e.
Ha a burgonya megfőtt, szűrd le és hagyd kihűlni, majd hámozd meg és vágd fel kisebb kockákra.
A burgonyát könnyebb meghámozni, ha még meleg. Ha nagyon forró, öblítsd le hideg vízzel.
Aprítsd fel a vöröshagymát és az újhagymát vékony szeletekre.
A vöröshagymát felhasználás előtt áztasd hideg vízbe 10 percre, így kevésbé lesz erős az íze.
Egy nagy keverőtálban keverd össze a majonézt, a BBQ szószt, a dijoni mustárt, a füstölt paprikát, a fokhagymaport, az almaecetet, a sót és a borsot.
A majonéz mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Ha krémesebb salátát szeretnél, adj hozzá többet.
Add hozzá az aprított hagymákat és a felkockázott burgonyát, majd óvatosan forgasd össze, hogy az ízesített öntet mindenhol bevonja a hozzávalókat.
Óvatosan forgasd össze a salátát, hogy a burgonya ne törjön össze.
Fedd le és tedd hűtőbe legalább 30 percre, hogy az ízek jól összeérjenek.
A legjobb, ha a saláta legalább 1-2 órát áll a hűtőben, hogy az ízek igazán összeérjenek.
Tálaláskor szórd meg friss újhagymával, és kínáld hidegen grillezett húsok vagy szendvicsek mellé.
Tálalás előtt kóstold meg a salátát, és ha szükséges, adj hozzá még sót, borsot vagy ecetet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.