A tapioka lisztet és a vizet egy tálban keverjük össze, majd adjunk hozzá egy csipet sót. Dolgozzuk össze alaposan, hogy sűrű tésztát kapjunk.
A tészta legyen rugalmas, de ne túl lágy, hogy jól formázható legyen.
A tésztát egy serpenyőben, közepes lángon, olívaolajon kezdjük el pirítani, miközben folyamatosan keverjük.
Ne hagyjuk a tésztát megégni, folyamatosan keverjük, hogy egyenletesen süljön.
Amikor a tészta kezd összeállni, formáljunk belőle egy kerek lapot, majd az egyik felére tegyünk apróra vágott sajtot.
A sajt olvadása miatt ne rakjunk túl sokat, hogy a tészta ne legyen túl nehéz.
Hajtsuk rá a tészta másik felét, és főzzük tovább, amíg a sajt megolvad és a tészta szép aranybarna nem lesz.
A sajtnak teljesen meg kell olvadnia, mielőtt tálaljuk.
A kész beijut tálaljuk friss fokhagymával és bazsalikomlevelekkel díszítve.
A friss bazsalikom különleges ízt ad az ételnek, ne hagyjuk ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.