A tojásokat egy tálban verd fel, majd add hozzá a tejet, vizet és a sót. Keverd jól össze.
A tojásokat jól fel kell verni, hogy szép habos legyen a tészta, amely pufók pudingot eredményez.
A lisztet szitáld át, hogy ne legyenek csomók, majd keverd bele a tojásos keverékbe.
A liszt átszitálása biztosítja, hogy a tészta sima legyen, és ne legyenek benne csomók.
Friss rozmaringot apróra vágva keverd bele a tésztába, hogy ízesítse.
A rozmaring friss íze különleges, de ha nem szereted, kevesebb is elég belőle.
Egy muffin sütőformát kenj meg olívaolajjal, majd tedd a sütőbe 200 °C-ra, hogy előmelegedjen.
A formát jól olajozd meg, hogy a pudingok szépen ki tudjanak emelkedni és ne ragadjanak le.
Amikor a sütő előmelegedett, öntsd a tésztát a formákba úgy, hogy mindegyik feléig legyen tészta.
Ne töltsd tele a formákat teljesen, mert a tészta sütés közben meg fog emelkedni.
Süsd a pudingokat 20-25 percig, amíg szépen megemelkednek és aranybarnára sülnek.
Ne nyisd ki a sütőt sütés közben, mert a pudingok összeeshetnek. Ne süsd túl őket, hogy puha belsőt kapj.
Tálald a Yorkshire puddingot frissen, és ha szeretnéd, díszítsd egy-egy rozmaring ággal.
A Yorkshire puddingot legjobb frissen tálalni, mert így megőrzi a ropogós külsejét és puha belsejét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.