Önts 60 ml friss barackpürét egy pezsgős pohárba.
A barackpüré legyen hűtött, így tovább marad hideg az ital.
Lassan töltsd fel a poharat proseccóval, hogy elkerüld a túlzott habzást.
A prosecco legyen jéghideg. Ha túl gyorsan töltöd, a habzás miatt kifolyhat az ital.
Óvatosan keverd össze az italt egy kanál segítségével.
Ne keverd túl erősen, hogy ne veszítsen a buborékokból.
Tálald azonnal, hogy a Bellini friss és buborékos maradjon.
A poharakat előhűtheted a hűtőben, hogy még tovább friss maradjon az ital.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.