A baguette-et vágd félbe, majd minden egyes felét egy kicsit locsold meg olívaolajjal.
Ne túlzásba vidd az olívaolajjal, csak egy vékony réteg elegendő lesz a jó ízhez.
A fokhagymát vágd félbe, és dörzsöld be vele a baguette belső felületét.
Ha erősebb fokhagyma ízt szeretnél, nyugodtan növelheted a fokhagyma mennyiségét.
A paradicsomot vágd fel vékony szeletekre, és helyezd a baguette egyik felére.
A friss paradicsom ad egy kis lédússágot, és elengedhetetlen a bocadillo autentikus ízéhez.
Tedd rá a friss jamón serrano szeleteket. Használhatsz több réteget is, hogy gazdagabb legyen az íz.
A jamón serrano egy ínycsiklandó, sózott sonka, amely remekül illik a friss paradicsomhoz és a fokhagymás ízekhez.
Szórd meg a szendvicset egy csipet sóval és friss borssal, majd tálald.
A bors frissessége és a só kiemeli a hozzávalók ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.