A tojĂĄsokat vĂĄlaszd szĂ©t, Ă©s a sĂĄrgĂĄjĂĄt keverd össze a cukorral, amĂg vilĂĄgos Ă©s krĂ©mes ĂĄllagot nem kapsz.
A tojĂĄsfehĂ©rjĂ©t is kĂŒlön verheted fel habbĂĄ, hogy a tĂ©sztĂĄt levegĆsebbĂ© tedd.
A tojĂĄsos keverĂ©khez add hozzĂĄ a vanĂliĂĄs cukrot Ă©s a sĂŒtĆport, majd fokozatosan adagold hozzĂĄ a lisztet.
A lisztet elĆtte szitĂĄld ĂĄt, hogy ne legyen csomĂłs a tĂ©szta.
A tojĂĄsfehĂ©rjĂ©t verjĂŒk habbĂĄ, majd Ăłvatosan keverjĂŒk bele a tĂ©sztĂĄba.
A habot Ăłvatosan forgasd bele, hogy megĆrizd a levegĆssĂ©gĂ©t.
SĂŒtĆpapĂrral kibĂ©lelt tepsiben 180 °C-on sĂŒsd a tĂ©sztĂĄt 15-20 percig, amĂg aranybarna nem lesz.
Ha kĂ©sz, azonnal vedd ki a sĂŒtĆbĆl Ă©s tedd ki egy nedves konyharuhĂĄra, hogy könnyen fel tudd tekerni.
A gyĂŒmölcsöket a citromlĂ©vel Ă©s a cukorral egy kis lĂĄbosban felmelegĂtjĂŒk, amĂg a gyĂŒmölcsök leve el nem kezd kifolyni Ă©s sƱrƱsödik.
Ha a gyĂŒmölcs tĂșl savanyĂș, adj hozzĂĄ egy kis mĂ©zet vagy extra cukrot.
A kihƱlt piskĂłtĂĄt terĂtsd ki, kend meg a gyĂŒmölcstöltelĂ©kkel, majd Ăłvatosan tekerd fel.
A tĂ©sztĂĄt ne nyomd össze tĂșl erĆsen, hogy ne törjön el a piskĂłta.
Tedd hƱtĆbe a tekercset legalĂĄbb 30 percre, hogy a töltelĂ©k megdermedjen, Ă©s a tekercs szĂ©pen formĂĄzhatĂł legyen.
A sĂŒtemĂ©nyt szeletelĂ©s elĆtt hagyd egy kicsit pihenni, hogy ne essenek szĂ©t a szeletek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.