Borsos lassi pohárban, jégkockákkal díszítve

Borsos lassi

A borsos lassi egy frissítő, indiai ital, amely a joghurt és tej alapjával készül, fűszeres, fekete borsos ízvilággal. Az ital enyhén édes, miközben a bors frissítő, pikáns ízt ad, ami különlegessé teszi ezt a hagyományos indiai italt. A rózsavíz virágos aromája pedig egyedülállóan frissítő hatást biztosít. Ez az ital egyedi választás lehet azoknak, akik valami fűszeres és frissítő élményre vágynak.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
250 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
250 ml Joghurt
100 ml Tej
2 ek. Cukor
0.5 tk. Frissen őrölt fekete bors
1 tk. Rózsavíz
6 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A joghurtot és a tejet tedd egy turmixgépbe.

    A joghurt legyen sűrű, hogy az ital krémesebb legyen.

    2

    Add hozzá a cukrot, frissen őrölt fekete borsot és rózsavizet, majd turmixold össze simára.

    A bors frissessége segít a lassi ízének frissítésében, miközben egy fűszeres, pikáns ízt ad.

    3

    Tedd hozzá a jégkockákat és turmixold tovább, hogy az ital hideg és frissítő legyen.

    A jégkockák segítenek abban, hogy az ital még hűsítőbb legyen, különösen nyáron.

    4

    Tálald azonnal, és élvezd a frissítő, fűszeres italt.

    A borsos lassi kiváló választás lehet egy könnyed étkezés mellé, hiszen pikáns íze segít az étvágy serkentésében.