Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra és készíts elő egy tepsit, amelyet vajjal vagy olajjal kikenhetsz és lisztezhetsz.
Az alaposan kivajazott tepsi segít, hogy a sütemény könnyen kicsússzon a tepsiből.
Egy tálban keverd össze a fubát, lisztet, kakaóport, sütőport és a csipet sót.
A száraz hozzávalók összekeverése segít abban, hogy a sütőpor egyenletesen eloszoljon a tésztában.
Egy másik tálban verd fel a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd add hozzá az olajat és a tejet. Keverd jól össze.
A tojások felverése segít a tészta könnyű, légies állagának elérésében.
Lassan add hozzá a száraz hozzávalókat a tojásos keverékhez, és folyamatosan keverd, hogy sima tésztát kapj.
A tésztát ne keverd túl, hogy a sütemény ne legyen túl sűrű.
Öntsd a tésztát az előkészített tepsibe, és süsd 35-40 percig, vagy amíg egy fogpiszkáló tisztán ki nem jön a közepéből.
Figyelj a sütési időre, mert minden sütő más, és fontos, hogy a sütemény ne száradjon ki.
A sütemény elkészülte után hagyd kihűlni, majd szeleteld fel és tálald.
A sütemény a legjobb, ha teljesen kihűlt, így a szeletek könnyen kezelhetők és nem morzsolódnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.