A baguettet szeleteljük fel egyenlő vastagságú darabokra, majd pirítsuk meg őket egy serpenyőben vagy sütőben.
A pirítás segít a kenyér ropogóssá válásában, ami alapvető a bruschettához.
A paradicsomokat vágjuk kis kockákra, az olívabogyókat szeleteljük fel, majd egy tálban keverjük össze őket.
A paradicsomot és az olívabogyót apróra vágva jobban eloszlik rajtuk az olívaolaj és a fűszerek.
A fokhagymát reszeljük le, és adjuk hozzá a paradicsomos keverékhez, majd a bazsalikom leveleit tépkedjük bele.
A fokhagyma éles íze jól kiegészíti a friss paradicsom édes savasságát.
Öntsük rá az olívaolajat, a balsamicó ecetet, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A balsamicó ecet egy kis savanykás ízt ad a bruschettának, ami tökéletesen harmonizál a paradicsommal.
A pirított baguette szeletekre halmozzuk a paradicsomos keveréket, majd azonnal tálaljuk.
A bruschetta a legjobb, ha frissen, azonnal tálaljuk, mert a kenyér még ropogós marad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.