A marhahúst (vagy virslit) vágd kisebb darabokra. A tofut kockázd fel, a kelkáposztát pedig szeleteld fel vékony csíkokra.
A húsokat először gyorsan piríthatod, hogy kihozd belőlük az ízeket.
Egy nagy fazékban forrald fel a vizet, majd add hozzá a gochujang fűszerpástát, szójaszószt és a szezámolajat. Keverd össze, hogy a fűszerpasta feloldódjon.
A gochujang fűszerpasta intenzív ízt ad a levesnek, de ha nem szereted túl csípősen, csökkentsd a mennyiségét.
Add hozzá a húsdarabokat, a tofut, a kelkáposztát, és forrald össze a levest, amíg a hús meg nem puhul (kb. 20-25 perc).
Ellenőrizd a hús puhaságát, hogy biztosan átsült legyen.
Miután a hús megpuhult, add hozzá a tésztát, és főzd további 5-7 percig, amíg a tészta megpuhul.
A tésztát külön is főzheted, hogy ne főjön túl a levesben, így megőrzi a textúráját.
Tálalás előtt szórd meg friss, apróra vágott zöldhagymával.
A friss hagyma fokozza a leves friss ízét és színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.