A csirkehúst vágd kisebb darabokra, majd sózd és borsozd meg. A fokhagymát apróra vágd, a hagymát pedig szeleteld fel.
A hús darabolása előtt ügyelj arra, hogy egyenletesen vágd fel a csirkehúst, hogy egyenletesen sülhessen!
Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, és süsd meg benne a csirkehúst, amíg szép aranybarna nem lesz.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, hogy a hús szépen megpiruljon. Ha szükséges, dolgozz több részletben.
A pirított csirkehúshoz add hozzá a felaprított hagymát, fokhagymát és chili paprikát. Pár percig pirítsd őket együtt, hogy az ízek összeérjenek.
A chili és fokhagyma íze intenzívebb lesz, ha nem vágod túl apróra a darabokat!
Egy serpenyőben add hozzá a kókuszkrémet, a szójaszószt, a curry port és a keresztedett csípős szószt, majd forrald össze. A zöldpaprikát és paradicsomot is apróra vágd, majd add hozzá a szószhoz.
A kókuszkrém és a curry tökéletes kombinációja enyhíti a chili csípősségét, és egy krémes, fűszeres szószt eredményez.
A kész csirke és szósz keverékét öntsd a friss, kiürített Bunny bread belsejébe, majd szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss és citrusos íze csökkenti a szósz élességét és fokozza az étel frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.