A marhahúst vágd kisebb kockákra, a chorizót pedig karikákra. A hagymát és fokhagymát hámozd meg, és aprítsd fel.
Ha a hús túl nagy darabokban van, a hús szálkásabbá válhat, ezért érdemes kisebb kockákra vágni.
Egy nagy lábasban hevítsd fel az olívaolajat, és tedd bele a hagymát. Pirítsd üvegesre, majd add hozzá a fokhagymát, és pirítsd tovább.
A hagyma pirításánál ügyelj arra, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz.
Add hozzá a marhahúst és a chorizót, és pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna nem lesz.
A hús minél jobban megpirul, annál gazdagabb és mélyebb íze lesz a kész ételnek.
Ezután add hozzá a felaprított paradicsomot, a paprikát, a sót, a borsot és a vörösbort. Keverd össze, majd hagyd főni 5 percig.
A vörösbor segít kiemelni a hús ízét, de ha nem szereted, használhatsz helyette egy kis húslevest.
Öntsd fel a levesalappal, és tedd fel főni. Amikor forrni kezd, add hozzá a fehérbabot, és főzd alacsony lángon körülbelül 1 órán keresztül, amíg a hús és a bab megpuhul.
Ne hagyd, hogy túl forrjon, mert a hús megkeményedhet. A fokozatos főzés biztosítja, hogy a hús puha és szaftos maradjon.
Tálald forrón, friss kenyérrel vagy rizssel.
A callos egy gazdag étel, így a rizs vagy a kenyér a legjobb köret hozzá, hogy felszívja a szaftot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.