A mascarponét tedd egy nagy tálba. Add hozzá a karamell szószt, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd alaposan keverd össze.
Ha a karamell szósz túl sűrű, egy kis tejszín hozzáadásával könnyebbé teheted.
A tejszínt verjük fel kemény habbá, majd óvatosan keverd hozzá a mascarponés keverékhez.
A tejszínt mindig hideg állapotban verjük fel, így jobb lesz a hab textúrája.
A mandulát apróra vágjuk, és a csokoládé reszelékkel együtt tedd félre.
A mandula nemcsak ízletes, hanem egy kis ropogósságot is ad a cannoli töltelékéhez.
A kész karamellás tölteléket tedd hűtőbe legalább 30 percre, hogy jól megdermedjen és könnyen tölthető legyen.
Minél hidegebb a töltelék, annál könnyebb belehelyezni a cannoli héjába.
Töltsd meg a cannoli héjakat a hideg karamellás töltelékkel.
A cannoli héjakat csak közvetlenül tálalás előtt töltsd meg, hogy ropogósak maradjanak.
Szórd meg a töltött cannolikat a darált mandulával és a csokoládé reszelékkel. Tálald frissen!
A csokoládé és mandula extra gazdag ízt ad, míg a karamell és mascarpone krémes, édes textúrát biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.