A mascarpone sajtot és a tejszínt egy tálba öntjük, majd a cukrot és a vaníliás cukrot is hozzáadjuk. Kézi mixerrel keverjük simára.
A tejszínnek hidegnek kell lennie, hogy könnyebben felverhető legyen. Használj jó minőségű mascarpone-t a krém gazdag ízéhez.
Amikor a krém már sima, adj hozzá egy evőkanál citromlét, hogy egy kis frissességet adj neki. Ha szeretnéd, reszelt csokoládéval vagy finomra vágott földimogyoróval is gazdagíthatod.
A citromlé nemcsak ízesít, hanem segít, hogy a krém ne legyen túl nehéz. A csokoládé vagy mogyoró különleges ízt ad hozzá.
A cannoli tésztát töltsük meg a mascarpone krémmel. Ne töltsük túl, hogy könnyen el tudjuk zárni a tésztát.
A cannoli tésztát csak közvetlenül a tálalás előtt töltsük meg, hogy ne áztassa át a krém.
Ha szeretnénk, a töltött cannolit reszelt csokoládéval, földimogyoróval vagy porcukorral megszórhatjuk.
A porcukor szórása frissen, tálalás előtt ajánlott, hogy a krém ne szívja fel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.