A cassavát reszeld le, majd alaposan nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Ha nem friss cassavát használsz, akkor előre főzd meg, majd törd össze egy villával.
A tojásokat verd fel, és egy nagy tálban keverd össze a tojásokat a kókuszkrémmel, tejjel, vanília kivonattal és cukorral.
A vanília kivonat gazdag ízt ad a tésztának, de ha nem találsz, akkor vaníliás cukrot is használhatsz.
Add hozzá a reszelt cassavát a keverékhez, és alaposan keverd össze.
Ügyelj arra, hogy a cassava egyenletesen eloszoljon a masszában.
A keveréket öntsd egy sütőformába, és egyenletesen simítsd el.
A sütőforma mérete körülbelül 20x20 cm legyen, hogy egyenletesen sülhessen.
A formát helyezd előmelegített 180°C-os sütőbe, és süsd 40-45 percig, amíg a teteje aranybarna lesz.
Ha a teteje túl gyorsan barnulna, takard le alufóliával, hogy ne égjen meg.
A kész cassava cake-t hagyd hűlni, majd szórd meg kókuszreszelékkel tálalás előtt.
A kókuszreszelék ad egy extra ropogós textúrát a desszertnek, de ha nem szereted, el is hagyhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.