Ceviche con Leche de Tigre tálalva lime-lével és avokádóval

Ceviche con Leche de Tigre

A Ceviche con Leche de Tigre az egyik legfinomabb mexikói étel, amely a friss hal, citrusos ízek és tigris tej elegyével varázsol el. A tigris tej különleges alapot ad, ami a ceviche-nek mélyebb ízt kölcsönöz.

Előkészület 45 perc
Elkészítés N/A
Teljes 45 perc
400 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
400 g Friss tengeri hal (pl. tőkehal vagy sügér)
5 ek. Lime-lé
2 ek. Friss citromlé
1 db Vöröshagyma
2 ek. Friss koriander
2 db Paradicsom
1 db Friss avokádó
1 db Chili
3 ek. Tigris tej (Leche de Tigre)
1 csésze Friss halleves alap

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A halat apró kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük. Öntsük rá a lime és citrom levét.

    Friss hal használata biztosítja a legjobb ízt és textúrát a ceviche-ben.

    2

    Hozzáadjuk a felaprított hagymát, paradicsomot és koriandert.

    A koriander friss íze kiemeli a ceviche citrusos jegyeit.

    3

    Vágjuk fel a chilit és adjuk hozzá a keverékhez.

    Ha nem szeretnéd túl csípősre, csökkentsd a chili mennyiségét.

    4

    A tigris tejet (Leche de Tigre) és a halleves alapot keverd hozzá a ceviche-hez.

    A Leche de Tigre gazdag, citrusos alapot ad, amely fokozza az étel ízét.

    5

    Tálalás előtt adj hozzá apróra vágott avokádót és jól keverd össze.

    Az avokádó krémessége nagyszerűen ellensúlyozza a ceviche frissességét.