A halat apró kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük. Öntsük rá a lime és citrom levét.
Friss hal használata biztosítja a legjobb ízt és textúrát a ceviche-ben.
Hozzáadjuk a felaprított hagymát, paradicsomot és koriandert.
A koriander friss íze kiemeli a ceviche citrusos jegyeit.
Vágjuk fel a chilit és adjuk hozzá a keverékhez.
Ha nem szeretnéd túl csípősre, csökkentsd a chili mennyiségét.
A tigris tejet (Leche de Tigre) és a halleves alapot keverd hozzá a ceviche-hez.
A Leche de Tigre gazdag, citrusos alapot ad, amely fokozza az étel ízét.
Tálalás előtt adj hozzá apróra vágott avokádót és jól keverd össze.
Az avokádó krémessége nagyszerűen ellensúlyozza a ceviche frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.