A gombát tisztítsd meg, majd vékony szeletekre vágd. Tedd egy nagy tálba.
A gomba szeletelésekor próbálj egyenletes szeleteket vágni, hogy az ízek jól eloszoljanak.
A lime és citrom levét öntsd a gombára, hogy az \'megfőljön\' a citrusos lében.
Hagyd a gombát legalább 15-20 percig pihenni, hogy átvegye a citrusos ízeket.
A vöröshagymát és a chili paprikát apróra vágd fel, majd add hozzá a gombás keverékhez.
A chili mennyiségét ízlés szerint szabhatod, hogy pikánsabb vagy enyhébb legyen.
Add hozzá a szójaszószt és az olívaolajat, majd alaposan keverd össze az összes hozzávalót.
Az olívaolaj és szójaszósz egy gazdagabb, sós ízt ad a ceviche-nek.
Az avokádót hámozd meg, vágd kis kockákra, és add hozzá a gombás keverékhez.
Az avokádó krémes textúrája és enyhén édes íze jól kiegészíti a gomba savanyú citrusos ízét.
Szórd meg friss korianderrel, és ízesítsd sóval. Ha szeretnéd, egy csipet frissen őrölt borsot is adhatunk hozzá.
A koriander frissítő hatása és aromája kiemeli a ceviche friss ízvilágát.
A kész ceviche-t tálald frissen, hidegen, és fogyaszd egy szelet friss kenyérrel vagy pirítóssal.
A ceviche a legfinomabb frissen tálalva, de egy kis hűtés után is remek étel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.