A halat alaposan tisztítsd meg, majd vágd apró kockákra.
A hal minősége kritikus, friss halat válassz, hogy az ízek tiszták maradjanak.
A halat tedd egy üvegtálba, és öntsd rá a lime levét, majd hagyd pihenni 15-20 percig, hogy a hal \'megérjen\' a citromtól.
A lime levele segíti a hal \'pácolódását\', és enyhén megfőzi a húst a savassága által.
A vöröshagymát, chili paprikát és a koriandert apróra vágd, majd add hozzá a halhoz.
A chili mennyiségét ízlés szerint változtathatod, de a friss chili fűszeressége kiemeli a ceviche ízét.
A paradicsomot vágd apró kockákra, és add hozzá a többi hozzávalóhoz.
A paradicsom édeskés íze jól kiegészíti a hal savanyú ízét, így gazdagabbá válik az étel.
Az avokádót vágd fel kockákra, és add hozzá az ételhez.
Az avokádó krémessége csökkenti a ceviche frissességének savasságát és lágyítja a textúráját.
Alaposan keverd össze a hozzávalókat, majd tálald friss korianderrel a tetején.
A koriander friss íze tovább emeli a ceviche ízét, és gyönyörűen díszíti az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.