A kombu algát alaposan öblítsük le hideg vízben, majd áztassuk be forró vízbe 15-20 percre, hogy megpuhuljon.
A kombu algát ne áztasd túl sokáig, mert elveszítheti az ízét és textúráját.
A gyömbért hámozzuk meg, majd reszeljük finomra. A répát is vékonyra szeleteljük vagy reszeljük.
A friss gyömbér reszelése segít, hogy az íze intenzívebb legyen.
A puhára áztatott kombu algát csíkokra vágjuk, majd összekeverjük a reszelt gyömbérrel és répával.
A kombinált textúrák és ízek frissítő hatást adnak a salátának.
A rizsecetet, szójaszószt, szezámolajat és sót egy tálban összekeverjük, majd a salátára öntjük.
A szezámolaj gazdag, mogyorós ízt ad a salátának, amely jól illik a kombuhoz.
A szezámmagot finoman megpirítjuk egy serpenyőben, majd rászórjuk a salátára.
A szezámmagok pörkölése kiemeli az ízüket, és egy ropogós textúrát adnak a salátának.
Tálalás előtt friss korianderrel díszítjük a salátát.
A koriander frissességet és egy kis citrusos ízt ad, ami jól kiegészíti a salátát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.