A halat és a rákot vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. Öntsd rá a lime és citrom levét.
A halnak és rákoknak frissnek kell lenniük, hogy biztosan finom legyen a ceviche.
Add hozzá a finomra vágott hagymát, a felkockázott paradicsomot, és az apróra vágott koriandert.
A hagyma enyhén megszívja a citrusos levet, és lágyabb ízt ad a ceviche-nek.
A chilit vágd apróra, és keverd a tálba a többi hozzávalóval.
Ha nem szereted túl csípősen, csökkentheted a chili mennyiségét.
Hagyd állni a tálat a hűtőben legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A pihenési idő lehetővé teszi a tenger gyümölcseinek, hogy jól megszívják a citrusos levet.
Tálalás előtt adj hozzá az avokádót, és tálald egy tálba. Szórd meg egy kis tökmaggal a friss ízért.
Az avokádó krémes textúrája nagyszerűen kiegészíti a ceviche frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.