Ceviche Mixto tálalva lime-lével és avokádóval

Ceviche Mixto

A ceviche mixto a mexikói konyha friss és ínycsiklandó étke, amelyben a tenger gyümölcsei találkoznak a lime frissességével és a koriander gazdag ízével. Az avokádó és a tökmag finom textúrával és frissességgel gazdagítják az ételt, miközben az egy igazi nyári étel, amely tökéletes egy könnyed előételhez.

Előkészület 30 perc
Elkészítés N/A
Teljes 30 perc
300 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
300 g Tenger gyümölcsei (rák, kagyló, hal)
4 ek. Friss lime-lé
2 ek. Friss citromlé
1 db Hagyma
1 ek. Friss koriander
2 db Friss paradicsom
1 csipet Sós víz
1 db Avokádó
1 tk. Tökmag
1 db Chili

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A halat és a rákot vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. Öntsd rá a lime és citrom levét.

    A halnak és rákoknak frissnek kell lenniük, hogy biztosan finom legyen a ceviche.

    2

    Add hozzá a finomra vágott hagymát, a felkockázott paradicsomot, és az apróra vágott koriandert.

    A hagyma enyhén megszívja a citrusos levet, és lágyabb ízt ad a ceviche-nek.

    3

    A chilit vágd apróra, és keverd a tálba a többi hozzávalóval.

    Ha nem szereted túl csípősen, csökkentheted a chili mennyiségét.

    4

    Hagyd állni a tálat a hűtőben legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.

    A pihenési idő lehetővé teszi a tenger gyümölcseinek, hogy jól megszívják a citrusos levet.

    5

    Tálalás előtt adj hozzá az avokádót, és tálald egy tálba. Szórd meg egy kis tökmaggal a friss ízért.

    Az avokádó krémes textúrája nagyszerűen kiegészíti a ceviche frissességét.