A halat apró kockákra vágd, és helyezd egy tálba. Locsold meg lime lével, és hagyd állni 15-20 percig, hogy a hal \'megfőjön\' a citromlében.
A lime lé savanyú hatása miatt a hal szeletek fokozatosan színezik el, ez a folyamat a ceviche készítésének alapja.
A vöröshagymát finomra vágd, és adj hozzá a tálhoz. Ízesítsd szójaszósszal és egy csipetnyi frissen reszelt gyömbérrel.
A gyömbér frissebb és aromásabb ízt ad a ceviche-nek, így fontos, hogy frissen reszeld.
Az avokádót hámozd meg, vágd kis kockákra, és tedd a többi hozzávalóhoz.
Az avokádó krémes állaga jól kiegyensúlyozza a ceviche savanykás ízét, és segít abban, hogy az étel gazdag textúrájú legyen.
A chilit vágd apróra, és tedd a tálba, majd egy kevés olívaolajat is adj hozzá.
A chili erőssége változhat, így ha nem szeretnéd túl csípősre, csak egy kevés chilit használj.
A ceviche-t jól keverd össze, hogy minden összetevő egyenletesen eloszoljon, és szórd meg szezámmaggal.
A szezámmag pörkölt íze még jobban kiemeli az étel gazdag ízvilágát.
A kész ceviche-t friss korianderrel díszítve tálald.
A koriander frissességet ad, és egy kis zöldességet is a színes ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.