A chana dal-t 谩ztasd be v铆zben 4-6 贸r谩ra, majd 枚bl铆tsd le 茅s sz疟rd le.
A chana dal hossz煤 谩ztat谩sa elengedhetetlen a megfelel艖 text煤ra el茅r茅s茅hez.
A hagym谩t, fokhagym谩t 茅s z枚ld chilit apr贸ra v谩gd, majd egy serpeny艖ben pir铆tsd meg egy kev茅s olajon.
脺gyelj arra, hogy a fokhagyma ne 茅gjen meg, mert keser疟v茅 v谩lhat.
A megpir铆tott hagym谩t 茅s f疟szereket add hozz谩 a meg谩ztatott chana dalhoz. Form谩zz kis goly贸kat a t茅szt谩b贸l, 茅s s眉sd 艖ket aranybarn谩ra forr贸 olajban.
A t茅szt谩nak el茅g s疟r疟nek kell lennie ahhoz, hogy ne essen sz茅t s眉t茅s k枚zben.
S眉sd a vada-kat forr贸 olajban 3-4 percig, am铆g ropog贸sak nem lesznek.
Ne s眉sd t煤l, hogy a belseje puha maradjon!
Miut谩n elk茅sz眉ltek, szedd ki a Chana Bhaji-kat, 茅s tedd pap铆rt枚rl艖re, hogy lecs枚p枚gjenek az olajr贸l.
A pap铆rt枚rl艖 seg铆t, hogy az olaj ne 谩ztassa el a vada-t, 茅s meg艖rzi a ropog贸s text煤r谩t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.