Készítsd elő a hozzávalókat: a cseresznyét mosd meg és vágd félbe, hogy könnyebben keveredjen a fagylaltba.
A cseresznyét érdemes kimagozni, mielőtt felvágod.
A tejszínt és a tejet egy közepes lábasban keverd össze a cukorral, és melegítsd alacsony lángon, amíg a cukor feloldódik.
Ügyelj arra, hogy a keverék ne forrjon fel, mert a tejszín kicsapódhat.
Amikor a cukor teljesen feloldódott, add hozzá a vanília kivonatot, és keverd el.
A vanília kivonat helyett használhatsz vaníliarúd kikapart magjait is, ami intenzívebb ízt ad.
Hagyd a keveréket hűlni szobahőmérsékleten, majd öntsd a fagylaltgépbe és készítsd el a fagylaltot a gép utasításai szerint.
A fagylaltgép használata előtt érdemes a keveréket legalább 2-3 órára hűtőbe tenni, hogy alaposan lehűljön.
Amikor a fagylalt már kész, add hozzá a felkockázott cseresznyét, és keverd bele alaposan.
A cseresznyét érdemes a fagylaltkészítés vége felé hozzáadni, hogy ne fagyjon túl keményre.
Tedd a kész Cherry Vanilla Ice Cream-t a fagyasztóba, hogy teljesen megszilárduljon.
A fagyasztóban időnként keverd át a fagylaltot, hogy elkerüld a jégkristályok kialakulását.
Tálald az elkészült fagylaltot, és élvezd a gazdag, krémes ízeket!
Tálalás előtt hagyd a fagylaltot néhány percig szobahőmérsékleten, hogy könnyebben adagolható legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.