A sushi rizst öblítsd le hideg vízben, majd főzd meg az utasítás szerint. Miután elkészült, keverd össze a rizs ecetét, cukrot és sót. Hagyd kihűlni.
A sushi rizst mindig öblítsd le alaposan, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat és a kemikáliákat.
A friss tonhallal készíts vékony szeleteket. Az avokádót hámozd meg és vágd fel vékony szeletekre. Az uborkát is vágd hosszú vékony szeletekre.
A tonhalat frissen, lehetőleg sushi minőségben vásárold meg, hogy biztosan friss legyen.
A rizst egy tálban egyenletesen terítsd el, és halmozd rá az uborkát, avokádót és tonhallal. Szórd meg szezámmaggal és friss korianderrel.
Az avokádó hozzáadása krémes textúrát ad, miközben a friss uborka frissítő roppanóságot biztosít.
A nori lapot apró darabokra vágva tedd a sushi tetejére, és egy kis wasabit is tehetsz mellé.
A nori lapokat vágd nagyon finomra, hogy a textúrája ne legyen túl erős, de finoman érezd az ízét.
Tálald frissen, és élvezd a könnyed, friss ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.