A főtt édesburgonyát hámozd meg, és pürésítsd egy tálban.
A pürét addig keverd, amíg teljesen sima lesz, így könnyebben formázható.
Az avokádót vágd fel, vedd ki a magját, és kanalazd a húsát egy tálba. Törd össze, majd add hozzá a lime levét, koriandert, sót, borsot és az apróra vágott fokhagymát.
Az avokádó krémes textúrája kiválóan passzol az édesburgonya sűrűséghez.
A piros kaliforniai paprikát vágd fel apró kockákra, és add hozzá az avokádós keverékhez.
A paprika édes íze és roppanós textúrája jól illik az avokádóhoz és az édesburgonyához.
A csicseriborsót is pürésítsd egy kicsit, majd keverd össze az édesburgonya pürével.
A csicseriborsó extra fehérjét ad az ételnek, így táplálóbbá válik.
A pürésített alapot formázd kis tortácskákká vagy halmokba, és tálald egy tányérra.
Tálalás előtt egy kis olívaolajat locsolhatsz a tetejére, hogy még gazdagabb legyen az íze.
Díszítsd friss korianderrel és egy kis extra paprikával, majd tálald hidegen vagy szobahőmérsékleten.
A friss koriander nemcsak szép, hanem frissebb ízt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.