A lisztet, cukrot, sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
A száraz hozzávalókat alaposan keverjük el, hogy ne maradjanak csomók a tésztában.
A vizet és az olvasztott vajat egy lábasban felforrósítjuk, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókhoz.
A vajat ne melegítsük túl, hogy a tészta könnyen összeálljon.
Miután a tészta egyenletesen elvegyült, a tojásokat egyenként hozzáadjuk, és jól elkeverjük.
A tojásokat ne adjuk hozzá egyszerre, hanem egyenként, hogy a tészta sima és homogén legyen.
A tésztát egy habzsákba töltjük, majd egy felforrósított serpenyőben, bő olajban aranybarnára sütjük.
Ne tegyük túl sűrűn a churrokat, hogy egyenletesen süljenek.
A karamell szirupot egy kis edényben felforrósítjuk, és a sült churrokat beleforgatjuk, majd a fahéjas cukorral megszórjuk.
A karamell szirupot ne forraljuk túl, mert akkor megkeményedik, és nem tudjuk jól használni.
Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni, majd a karamelles churrokat tálra helyezzük.
A churrokat legjobb frissen fogyasztani, amikor még ropogósak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.