A couscous-t tedd egy nagy tálba.
A couscous elkészítése rendkívül gyors, így ideális köret lehet bármilyen ételhez.
A vizet forrald fel, adj hozzá egy csipet sót és egy evőkanál olívaolajat. Öntsd rá a couscousra.
Ha szeretnéd, adhatunk egy kis zöldségleves alapot a vízhez, hogy még ízesebb legyen a couscous.
Fedd le a tálat, és hagyd állni 5-10 percig, hogy a couscous felszívja a vizet.
Egy villával lazítsd meg a couscoust, hogy ne legyen ragadós, hanem könnyed és omlós maradjon.
Keverd bele a friss citromlevet, apróra vágott petrezselymet és mentát, ha használsz.
A friss citromlé ad egy szép savanykás ízt, ami nagyon frissítő hatású. Ha szeretnél egy kis extra ropogósságot, pörkölt mandulát is adhatunk hozzá.
Tálald a couscoust melegen, vagy akár szobahőmérsékleten, mint hideg köretet.
Ez a couscous remek kiegészítője lehet grillezett húsoknak vagy zöldségeknek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.