A friss gyömbért håmozd meg és reszeld le finomra.
A gyömbĂ©rt egy kanĂĄllal is meghĂĄmozhatod, Ăgy kevesebb vĂ©sz kĂĄrba.
A chilit vĂĄgd fel aprĂłra, Ă©s tĂĄvolĂtsd el a magjait, hogy ne legyen tĂșl csĂpĆs.
Ha szereted a csĂpĆset, hagyj benne nĂ©hĂĄny magot, vagy hasznĂĄlj erĆsebb chili fajtĂĄt.
Egy tĂĄlban keverd össze a tequilĂĄt, a reszelt gyömbĂ©rt, a felaprĂtott chilit, a citromlevet, a mĂ©zet, a szĂłjaszĂłszt, a sĂłt Ă©s a borsot.
A méz helyett hasznålhatsz agavé szirupot is.
Jól keverd össze, hogy az összes hozzåvaló teljesen eloszoljon.
HasznĂĄlhatsz egy habverĆt a jobb elkeverĂ©shez.
Hagyd a szĂłszt ĂĄllni 5-10 percig, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
MinĂ©l tovĂĄbb ĂĄll, annĂĄl intenzĂvebb lesz az Ăze.
TĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt grillezett hĂșsokhoz, zöldsĂ©gekhez vagy akĂĄr tĂ©sztĂĄkhoz.
A szĂłsz hƱtĆben tĂĄrolva több napig is elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.