A piros kaliforniai paprikĂĄkat mosd meg, vĂĄgd fel Ă©s tĂĄvolĂtsd el a csumĂĄjukat.
A paprika magjait is eltĂĄvolĂthatod, ha enyhĂ©bb Ăzt szeretnĂ©l.
A chili paprikĂĄkat is vĂĄgd fel, Ă©s tĂĄvolĂtsd el a magjaikat, hogy csökkentsd a szĂłsz csĂpĆssĂ©gĂ©t. Ha extra csĂpĆset szeretnĂ©l, hagyd benne a magokat.
A chili paprikĂĄk eltĂĄvolĂtĂĄsa nĂ©lkĂŒl a szĂłsz igazĂĄn intenzĂv csĂpĆs Ăzt kap.
A fokhagymĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s zĂșzd össze.
A fokhagyma ĂzĂ©nek kiemelĂ©sĂ©hez Ă©rdemes egy fokhagymaprĂ©sen ĂĄtnyomni.
Tedd az összes hozzĂĄvalĂłt (paprikĂĄk, fokhagyma, chili, kömĂ©ny, sĂł) egy turmixgĂ©pbe, Ă©s adj hozzĂĄ az olĂvaolajat Ă©s a vörösbor ecetet.
A szĂłsz textĂșrĂĄjĂĄt attĂłl fĂŒggĆen alakĂthatod, hogy mennyi olĂvaolajat adsz hozzĂĄ. Ha sƱrƱbb szĂłszt szeretnĂ©l, kevesebb olajat tegyĂ©l.
Turmixold simĂĄra a hozzĂĄvalĂłkat, amĂg krĂ©mes, egyenletes szĂłszt nem kapsz.
A turmixgĂ©p segĂtsĂ©gĂ©vel a paprika Ă©s a chili teljesen összeolvad, Ă©s egy gazdag, homogĂ©n szĂłsz jön lĂ©tre.
TĂĄlalĂĄs elĆtt friss petruska levelekkel dĂszĂtsd a szĂłszt, hogy extra frissessĂ©get Ă©s szĂnt adjon neki.
A petruska jĂłl kiegĂ©szĂti a szĂłsz ĂzĂ©t, Ă©s friss, zöldessĂ© varĂĄzsolja a szĂłszt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.