Aprítsd fel az étcsokoládét kisebb darabokra, hogy könnyebben olvadjon fel a forró tejben.
Minél kisebb darabokra aprítod, annál gyorsabban és egyenletesebben olvad majd.
Egy lábosban melegítsd fel a tejet és a tejszínt közepes lángon, de ne hagyd felforrni.
Ha felforr, a tej bőrösödhet, ami nem kívánatos.
Add hozzá a mézet, a kakaóport, a fahéjat és a vanília kivonatot, majd keverd el alaposan.
A méz mennyiségét ízlés szerint változtathatod. A kakaóport szitáld bele, hogy ne legyen csomós.
Dobd bele az aprított étcsokoládét, és folyamatos keverés mellett olvaszd fel, amíg a keverék selymes állagú lesz.
Használj jó minőségű étcsokoládét a legjobb ízélményért. A folyamatos keverés megakadályozza, hogy a csokoládé leégjen.
Öntsd a forró csokoládés italt bögrékbe, majd tegyél a tetejére tejszínhabot és csokoládéforgácsot díszítésként.
A bögréket előmelegítheted, hogy az ital tovább meleg maradjon.
Azonnal tálald, és élvezd a krémes, mézes csokoládés ízeket!
Kínálj mellé kekszet vagy apró süteményeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.