A füstölt haddock halat forrald fel egy lábasban, és főzd 5-10 percig, amíg megpuhul.
A füstölt hal segít az alapleves gazdag ízének kialakításában, ezért ne hagyd ki!
A póréhagymát, sárgarépát és krumplit vágd fel apró kockákra.
A zöldségeket egyenletesen vágd, hogy egyformán főjenek meg.
A halat szedd le a csontról, és tedd félre, a levet pedig tartsd meg a leveshez.
A hal húsát a végén a leveshez adhatod, így ízesíti a levest.
A zöldségeket egy másik lábasban vajon párold meg 5-7 percig, hogy kicsit megpuhuljanak.
A vaj segít abban, hogy a zöldségek finom, gazdag ízt adjanak a levesnek.
Öntsd a hal főzőlevét a zöldségekre, és add hozzá a tejet. Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és hagyd főni 15-20 percig.
A tejet nem szabad túl forrón önteni a leveshez, hogy ne váljon szét.
Ha a zöldségek megpuhultak, add hozzá a levest a halhússal együtt, és ízesítsd sóval, borssal és friss citromlével.
A friss citromlé frissességet ad a gazdag levesnek, így érdemes beletenni.
Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel, és élvezd a gazdag, ínycsiklandó levest.
A petrezselyem frissessége kiemeli a füstölt hal ízét, és szép színt ad a levestek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.