A fĂŒstölt haddock halat forrald fel egy lĂĄbasban, Ă©s fĆzd 5-10 percig, amĂg megpuhul.
A fĂŒstölt hal segĂt az alapleves gazdag ĂzĂ©nek kialakĂtĂĄsĂĄban, ezĂ©rt ne hagyd ki!
A póréhagymåt, sårgarépåt és krumplit vågd fel apró kockåkra.
A zöldsĂ©geket egyenletesen vĂĄgd, hogy egyformĂĄn fĆjenek meg.
A halat szedd le a csontról, és tedd félre, a levet pedig tartsd meg a leveshez.
A hal hĂșsĂĄt a vĂ©gĂ©n a leveshez adhatod, Ăgy ĂzesĂti a levest.
A zöldségeket egy måsik låbasban vajon pårold meg 5-7 percig, hogy kicsit megpuhuljanak.
A vaj segĂt abban, hogy a zöldsĂ©gek finom, gazdag Ăzt adjanak a levesnek.
Ăntsd a hal fĆzĆlevĂ©t a zöldsĂ©gekre, Ă©s add hozzĂĄ a tejet. Forrald fel, majd csökkentsd a hĆt, Ă©s hagyd fĆni 15-20 percig.
A tejet nem szabad tĂșl forrĂłn önteni a leveshez, hogy ne vĂĄljon szĂ©t.
Ha a zöldsĂ©gek megpuhultak, add hozzĂĄ a levest a halhĂșssal egyĂŒtt, Ă©s ĂzesĂtsd sĂłval, borssal Ă©s friss citromlĂ©vel.
A friss citromlĂ© frissessĂ©get ad a gazdag levesnek, Ăgy Ă©rdemes beletenni.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss petrezselyemmel, Ă©s Ă©lvezd a gazdag, ĂnycsiklandĂł levest.
A petrezselyem frissessĂ©ge kiemeli a fĂŒstölt hal ĂzĂ©t, Ă©s szĂ©p szĂnt ad a levestek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.