A tésztát főzd meg sós vízben az utasítások szerint, majd szűrd le és tedd félre.
Ne főzd túl a tésztát, hogy megőrizze a kívánt állagát.
A zöldségeket aprítsd fel, és egy serpenyőben pirítsd meg őket az olajjal.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy ropogósak maradjanak.
Egy másik serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd meg a finomra vágott fokhagymát és gyömbért.
A fokhagyma és a gyömbér kombinációja friss, ínycsiklandó aromát ad a levesnek.
Add hozzá a curry port a fokhagymás keverékhez, és pirítsd 1-2 percig, hogy felszabaduljanak az ízek.
A curry port jól keverd el, hogy ne legyen csomós a levesben.
Öntsd hozzá a kókusztejet és a szójaszószt, majd forrald fel, hogy egy gazdag, fűszeres levest kapj.
A kókusztej krémesíti a levest, miközben enyhe édességet ad hozzá.
Add hozzá a főtt udon tésztát a fűszeres leveshez, és jól keverd össze.
A tésztát jól kell összekeverni, hogy a leves egyenletesen átjárja.
Tálald a curry udont, és tedd a tetejére a pirított zöldségeket.
A zöldségeket frissen tálald, hogy megőrizzék a ropogós állagukat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.