A gyömbért håmozd meg és reszeld le.
A gyömbĂ©rt egy teĂĄskanĂĄllal is megpucolhatod, Ăgy kevesebb vĂ©sz kĂĄrba.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, Ă©s add hozzĂĄ a reszelt fokhagymĂĄt. PirĂtsd 1-2 percig.
Vigyåzz, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserƱ lesz.
Add hozzå a reszelt gyömbért és currypor, majd keverd jól össze.
A curryport röviden pirĂtsd a gyömbĂ©rrel, hogy mĂ©g intenzĂvebb legyen az Ăze.
Ăntsd hozzĂĄ a tejszĂnt, sĂłzd Ă©s borsozd ĂzlĂ©s szerint, majd keverd el.
HasznĂĄlhatsz növĂ©nyi tejszĂnt is a vegĂĄn verziĂłhoz.
FĆzd alacsony lĂĄngon 5-7 percig, hogy a szĂłsz besƱrƱsödjön.
Ha tĂșl sƱrƱ lenne, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s tejet vagy vizet.
Adj hozzå citromlevet, és jól keverd össze.
A citromlĂ© kiemeli a többi Ăzt, de ne vidd tĂșlzĂĄsba.
TĂĄlald a kĂ©sz szĂłszt tĂ©sztĂĄkhoz, grillezett hĂșsokhoz vagy zöldsĂ©gekhez.
A szĂłsz frissen a legfinomabb, de hƱtĆben tĂĄrolva 1-2 napig elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.