A csicseriborsó lisztet és vizet keverd össze, hogy egy sima tésztát kapj. Sózd meg, majd hagyd pihenni 10-15 percig.
A tészta állaga fontos, ha túl sűrű, adj hozzá egy kis vizet.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és a fokhagymát apróra vágva pirítsd meg benne.
A fokhagyma gyorsan pirul, így ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy ne égjen meg.
A csípős paprikapürét add hozzá a fokhagymához, és keverd el. Párold 1-2 percig, amíg az illatok összeérnek.
A csípős paprikát fokozatosan adagold, ha nem szeretnéd túl erősen.
A tésztát formázd kisebb golyókká vagy kis lapos pogácsákká, majd a serpenyőben süsd meg őket mindkét oldalon aranybarnára.
A tésztát nem szabad túl vastagra formázni, hogy könnyen megsüljön minden oldala.
A fűszerpaprikát és a koriandert add hozzá a kész Doubles-hez, és tálald frissen, csípős paprikaszósszal.
A koriander friss íze kiemeli a fűszereket, és gazdagítja az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.