Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készítsd el a fűszereket és a hozzávalókat.
Frissen főzve a kukorica lesz a legfinomabb, így érdemes az ételt akkor készíteni, amikor a kukorica a szezonjában van.
A főtt kukoricát vedd ki a vízből, és hagyd hűlni néhány percig. Ezután kenj egy vékony réteg majonézt minden csőre.
A majonéz segít abban, hogy a fűszerek jól tapadjanak a kukoricára, így finomabb lesz az étel.
Keverd össze a chipotle krémet a tejföllel, hogy egy krémes fűszeres szószt kapj. Tedd a kukoricára és szórd meg fűszeres paprikával.
A chipotle krém enyhe füstös ízt ad az ételnek, amit a tejföl és paprika kiegyensúlyoz.
Tálald a kukoricát tejföllel, reszelt sajttal és friss korianderrel a tetején, hogy frissebb és ízesebb legyen.
A koriander frissessége remekül kiegészíti a füstös chipotle ízét, és szép színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.