A kenyérszeleteket pirítsd meg egy serpenyőben vagy sütőben, amíg enyhén ropogósak és aranybarnák lesznek.
Ha a kenyér pirításánál fokozatosan emelkedő hőmérsékletet alkalmazol, a kenyér egyenletesebben pirul majd, nem ég meg.
A paradicsomokat vágd félbe, és dörzsöld őket a pirított kenyérszeletek felületére. Az így kapott paradicsomlevet egyenletesen oszlasd el.
Használj érett, zamatos paradicsomot, hogy intenzívebb ízt kapj. A legjobb eredményt akkor éred el, ha a paradicsomot a kenyérre dörzsölve hagyod, hogy a leve átjárja a pékárut.
A fokhagymát hámozd meg, és dörzsöld át a kenyér felületén, hogy fokhagymás aromát adj neki.
Ne dörzsöld túl erősen, hogy ne legyen túl erős a fokhagyma íze, de érezhető maradjon.
Csepegtess rá olívaolajat, majd sózd és borsozd meg a kenyér tetejét ízlés szerint.
Az olívaolajnak jó minőségű extra szűz olajnak kell lennie, mert ez adja meg a fő ízt az ételnek.
Helyezd a sonkát (pernil) a kenyérre, és tálalás előtt díszítsd friss bazsalikomlevelekkel.
A sonkát szép vékony szeletekre vágva tedd rá, hogy minden falat ízletes legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.