Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készítsd elő a fűszereket és a hozzávalókat.
Frissen főzve a kukorica lesz a legfinomabb, így érdemes az ételt akkor készíteni, amikor a kukorica a szezonjában van.
A főtt kukoricát vedd ki a vízből, és hagyd hűlni néhány percig. Ezután kenj egy vékony réteg majonézt minden csőre.
A majonéz segít abban, hogy a fűszerek jól tapadjanak a kukoricára, így finomabb lesz az étel.
Szórd meg a kukoricát fűszeres paprikával, majd reszeld rá a cotija sajtot. Ez a sajt gazdag, sós ízt ad a kukoricának.
A cotija sajt egy kemény sajt, amely tökéletesen reszelhető és nagyon jól illik a kukoricához.
Tálald a kukoricát tejföllel és friss korianderrel a tetején, hogy frissebb és ízesebb legyen.
A koriander frissessége remekül kiegészíti a fűszeres kukoricát, és szép színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.