FĆzd meg a kukoricĂĄt sĂłs vĂzben 10-15 percig, amĂg megpuhul. Közben kĂ©szĂtsd el a fƱszereket Ă©s a hozzĂĄvalĂłkat.
Frissen fĆzve a kukorica lesz a legfinomabb, Ăgy Ă©rdemes az Ă©telt akkor kĂ©szĂteni, amikor a kukorica a szezonjĂĄban van.
A fĆtt kukoricĂĄt vedd ki a vĂzbĆl, Ă©s hagyd hƱlni nĂ©hĂĄny percig. EzutĂĄn kenj egy vĂ©kony rĂ©teg majonĂ©zt minden csĆre.
A majonĂ©z segĂt abban, hogy a fƱszerek jĂłl tapadjanak a kukoricĂĄra, Ăgy finomabb lesz az Ă©tel.
Törd össze a fokhagymåt, és keverd el a majonézzel, hogy egy fokhagymås krémes réteget kapj a kukoricåra. Szórd meg fƱszeres paprikåval és sóval a tetején.
A fokhagyma friss Ăzt ad, Ă©s a paprika fokozza az Ă©tel ĂzĂ©t, Ăgy Ă©rdemes mindkĂ©t fƱszert gazdagon hasznĂĄlni.
TĂĄlald a kukoricĂĄt tejföllel, reszelt sajttal Ă©s friss korianderrel a tetejĂ©n, hogy frissebb Ă©s Ăzesebb legyen.
A koriander frissessĂ©ge remekĂŒl kiegĂ©szĂti a fokhagyma Ă©s paprika fƱszeres ĂzĂ©t, Ă©s szĂ©p szĂnt ad az Ă©telnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.