Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készítsd el a salsát.
Frissen főzve a kukorica lesz a legfinomabb, így érdemes az ételt akkor készíteni, amikor a kukorica a szezonjában van.
A főtt kukoricát vedd ki a vízből, és hagyd hűlni néhány percig. Ezután kenj egy vékony réteg majonézt minden csőre.
A majonéz segít abban, hogy a fűszerek jól tapadjanak a kukoricára, így finomabb lesz az étel.
Tálald a kukoricát a salsa réteggel, majd szórd meg fűszeres paprikával és sóval.
A salsa friss íze egy új dimenzióval gazdagítja az ételt, próbálj friss, házi salsa-t használni!
Tálald a kukoricát tejföllel és friss korianderrel a tetején, hogy frissebb és ízesebb legyen.
A koriander frissessége remekül kiegészíti a salsa és majonéz fűszeres ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.