Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készítsd el a fűszereket.
Frissen főzve a kukorica lesz a legjobb, hogy megőrizzük ropogós állagát.
A főtt kukoricát vedd ki a vízből, és hagyd hűlni néhány percig. Ezután kenj egy vékony réteg tejfölt minden csőre.
A tejföl a kukorica melegén szép krémessé válik, így könnyen tapad a fűszer.
Szórd meg a kukoricát fűszeres paprikával és sóval a tetején, hogy egy kis fűszeres ízt adjon az ételnek.
Ha szereted a csípősebb ízeket, adj hozzá egy csipet chili porral.
A kukoricát tálald tejföllel és friss reszelt sajttal a tetején. Az étel akkor a legfinomabb, ha még melegen tálaljuk.
Tálaláskor a friss sajt gazdagítja az étel ízét, és még vonzóbbá teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.