A csirkemellet vágd vékony csíkokra. A paprikát és a vöröshagymát szeleteld fel csíkokra, a fokhagymát pedig aprítsd finomra.
A csirkemell csíkokat érdemes egy páccal is ízesíteni (pl. lime lé, olívaolaj, fűszerek), mielőtt megsütnéd.
Hevíts fel egy nagy serpenyőt, és adj hozzá olívaolajat. Pirítsd meg a csirkemellet 5-6 perc alatt, amíg aranybarna nem lesz.
A serpenyő legyen nagyon forró, hogy a csirkemell gyorsan megsüljön és ne száradjon ki.
Add hozzá a paprikát és a vöröshagymát a serpenyőbe, majd szórd rá a fajitas fűszerkeveréket. Pirítsd további 5-6 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak, de még roppanósak maradnak.
A zöldségeket ne főzd túl, maradjanak roppanósak, így lesz igazán finom a fajitas.
Melegítsd fel a tortilla lapokat egy száraz serpenyőben vagy sütőben, hogy puhák és rugalmasak legyenek.
A tortilla lapokat nedves papírtörlőbe csomagolva is felmelegítheted a mikróban.
Töltsd meg a tortilla lapokat a csirkés-zöldséges keverékkel, majd szórj rá reszelt sajtot és kockázott paradicsomot. Adj hozzá egy kanál tejfölt is.
Ne töltsd túl a tortilla lapokat, mert akkor nehéz lesz feltekerni őket.
Tekerd fel a tortilla lapokat, és azonnal tálald. Kívánság szerint kínálj mellé extra tejfölt vagy salsa szószt.
A feltekert fajitast alufóliába csomagolva melegen tarthatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.