BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
HĂĄmozd meg Ă©s aprĂtsd fel a fokhagymĂĄt. MinĂ©l finomabbra vĂĄgod, annĂĄl jobban kioldĂłdik az Ăze a szĂłszban.
A fokhagymĂĄt reszelĆn is lereszelheted, hogy mĂ©g finomabb legyen.
Egy közepes mĂ©retƱ lĂĄbosban hevĂtsd fel az olĂvaolajat, majd dinszteld meg benne a fokhagymĂĄt, amĂg illatos nem lesz, de ne barnuljon meg.
A fokhagyma könnyen megég, ezért alacsony långon és folyamatosan kevergetve dinszteld.
Add hozzĂĄ a barna cukrot, Ă©s kevergesd, amĂg felolvad Ă©s karamellizĂĄlĂłdik. Ez mĂ©lyebb Ăzt ad a szĂłsznak.
Vigyåzz, hogy a cukor ne égjen meg, mert keserƱ lesz.
Ăntsd hozzĂĄ a barna sört, a paradicsomszĂłszt Ă©s a Worcestershire szĂłszt. Keverd alaposan össze, hogy az alapanyagok összeolvadjanak.
A barna sör helyett hasznĂĄlhatsz mĂĄs tĂpusĂș sört is, de a barna sör adja a legkarakteresebb Ăzt.
SzĂłrd bele a fĂŒstölt paprikĂĄt, a csilipelyhet, a mustĂĄrport Ă©s a sĂłt. Keverd el jĂłl, hogy a fƱszerek egyenletesen oszoljanak el.
A fƱszerek mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
FĆzd a szĂłszt alacsony lĂĄngon 20-25 percig, amĂg besƱrƱsödik. Kevergesd rendszeresen, hogy ne Ă©gjen le.
A szĂłsz sƱrƱsĂ©gĂ©t a fĆzĂ©si idĆvel szabĂĄlyozhatod.
Hagyd kicsit hƱlni, majd töltsd sterilizĂĄlt ĂŒvegbe. TĂĄlalĂĄs elĆtt rĂĄzd fel vagy melegĂtsd ĂĄt.
A sterilizĂĄlt ĂŒvegekben a szĂłsz hosszabb ideig elĂĄll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.