A kajmakot tedd egy tálba, és add hozzá az ajvárt. Keverd jól össze, hogy homogén masszát kapj.
A kajmakot frissen készítheted, de boltban is kapható. Az ajvar is választható, ha nem elérhető, de friss paprika és fűszerek is felhasználható.
A fokhagymát zúzd össze, majd add hozzá a keverékhez. Ez ad egy extra ízt és frissességet a masszának.
A fokhagyma mennyisége változtatható, ha nem szeretnél túl erős ízt, csökkentheted a mennyiséget.
A friss petrezselymet apróra vágd, és szórd a kész masszába. Ez nemcsak színt, hanem friss ízt is ad az ételhez.
A petrezselyem a kajmak ajvár kombinációjában egy nagyszerű frissítő, friss ízű összetevő.
Ízesítsd a masszát sóval és borssal, majd keverd alaposan össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ha az étel túl sósnak tűnik, adj hozzá egy kevés olívaolajat, hogy lágyabb legyen az íz.
Tálald hidegen vagy szobahőmérsékleten, mint egy finom előételt vagy kísérőt. A kajmak ajvárral tökéletesen illik friss kenyérhez vagy sült zöldségekhez.
A kajmak ajvárral az egyik legfinomabb étel, amit kenyérrel tálalhatsz, de akár húsokkal is kínálhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.