A koriandert és petrezselymet alaposan mosd meg, majd vágd apróra.
A friss fűszernövények zöld színének megőrzéséhez ne hagyd túl sokáig ázni őket vízben.
A zöld chilit vágd fel apróra, és távolítsd el a magjait, ha kevésbé csípős szószt szeretnél.
Ha igazán csípős szeretnéd, hagyd benne a chili magját.
A fokhagymát hámozd meg és zúzd össze.
A fokhagyma zúzása fokozza az ízek intenzitását, de ha finomabb ízre vágysz, akkor apróra is vághatod.
Tedd az összes hozzávalót (koriander, petrezselyem, chili, fokhagyma, kömény) egy turmixgépbe.
A fűszerek és a zöldségek egyenletes keveréséhez a turmixgép a legjobb választás.
Öntsd hozzá az olívaolajat és a fehérborecetet, majd turmixold simára a szószt.
Ha szeretnéd, az olívaolajat fokozatosan is adagolhatod, hogy a szósz textúráját jobban irányíthasd.
Tálald a kész Mojo Verde-t friss kenyérrel, grillezett húsokkal vagy zöldségekkel.
A Mojo Verde tökéletes kísérője a grillezett étkeknek, mivel frissebbé és ízesebbé teszi azokat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.