A fokhagymåt håmozd meg, majd vågd fel vékony szeletekre. Ha lehet, próbåld meg egyenletes szeletekre vågni, hogy a fokhagyma egyenletesen piruljon a ghee-ben.
Ne törd össze a fokhagymåt, mert a szeletek szebben pirulnak, és kevesebb keserƱséget adnak a ghee-nek.
Egy kis låbasban öntsd bele a ghee-t, majd add hozzå a fokhagyma szeleteket és a friss rozmaring ågakat.
HasznĂĄlj egy nem tapadĂł edĂ©nyt, hogy könnyen kezelhetĆ legyen Ă©s a fokhagyma ne Ă©gjen le.
LassĂș tƱzön melegĂtsd a ghee-t, hogy a fokhagyma Ăze szĂ©pen kioldĂłdjon. Figyelj arra, hogy ne pirĂtsd meg tĂșl erĆsen a fokhagymĂĄt, mert keserƱvĂ© vĂĄlhat. Amint a fokhagyma enyhĂ©n aranybarna lesz, vedd le a tƱzrĆl.
Ha tĂșlpirĂtod a fokhagymĂĄt, akkor az egĂ©sz ghee Ăze keserƱvĂ© vĂĄlhat, ezĂ©rt figyelj rĂĄ, hogy csak enyhĂ©n piruljon.
MiutĂĄn levetted a ghee-t a tƱzrĆl, hagyd hƱlni egy kicsit, majd szƱrd le a fokhagyma szeleteket Ă©s a rozmaringot. Az Ăgy kapott fokhagymĂĄs ghee-t tĂĄrold egy tiszta, zĂĄrhatĂł ĂŒvegben.
A fokhagymĂĄs ghee hosszĂș ideig elĂĄll, de mindig ĂŒgyelj arra, hogy lĂ©gmentesen zĂĄrĂłdjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.