A kolbászt szeleteld fel, és egy serpenyőben kezd el pirítani az olívaolajon, amíg aranybarna nem lesz.
A kolbászt ne süsd túl, hogy megőrizze szaftos állagát és ízét.
A paprikát és a fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a kolbászhoz. Pirítsd tovább 5-7 percig, amíg a paprika megpuhul.
A paprikáknak érdemes egyenletesen pirulniuk, hogy szép színt kapjanak és kiemelkedjenek az ízek.
A tojásokat verd fel egy tálban, add hozzá a tejet, sót és borsot, majd jól keverd össze.
A tej hozzáadásával a frittata krémesebb lesz, de ha sűrűbben szeretnéd, kevesebb tej is elég.
A felvert tojást öntsd a kolbászos-zöldséges keverékre a serpenyőben, és alacsony hőmérsékleten süsd, amíg a tojás teljesen megszilárdul.
Folyamatosan figyeld, hogy a frittata ne égjen meg az alján, de maradjon puha és könnyű.
Amikor a frittata elkészült, óvatosan csúsztasd át egy tányérra, és szeleteld fel. Tálald melegen.
A frittata a legjobb, ha frissen tálaljuk, de hidegen is remek uzsonna lehet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.