HevĂtsd fel az olĂvaolajat egy közepes lĂĄbosban, Ă©s pĂĄrold meg benne az aprĂtott hagymĂĄt 2-3 percig.
Az olĂvaolaj helyett hasznĂĄlhatsz mĂĄs növĂ©nyi olajat is. A hagymĂĄt ne pirĂtsd tĂșl, csak pĂĄrold ĂŒvegesre.
Add hozzĂĄ a fĂŒstölt fokhagymĂĄt, Ă©s keverd meg, hogy az aromĂĄk felszabaduljanak.
Ha nincs fĂŒstölt fokhagymĂĄd, hasznĂĄlhatsz normĂĄl fokhagymĂĄt Ă©s egy kevĂ©s fĂŒstölt paprikaport a fĂŒstös ĂzĂ©rt.
Ăntsd hozzĂĄ a ketchupot, a barna cukrot Ă©s a fĂŒstölt paprikĂĄt, majd alaposan keverd össze.
A barna cukor helyett hasznĂĄlhatsz melaszt is. A fĂŒstölt paprika helyett hasznĂĄlhatsz chilit, ha csĂpĆsebb szĂłszt szeretnĂ©l.
Add hozzĂĄ a Worcestershire szĂłszt, az almaecetet, a sĂłt Ă©s a borsot, majd lassĂș tƱzön fĆzd 10-15 percig, amĂg a szĂłsz besƱrƱsödik.
Az almaecet helyett hasznĂĄlhatsz fehĂ©rborecetet is. Fontos, hogy a szĂłsz lassĂș tƱzön fĆjön, hogy ne Ă©gjen le.
Folyamatos keverĂ©s mellett hagyd, hogy a szĂłsz selymes ĂĄllagot Ă©rjen el. ĂzlĂ©s szerint tovĂĄbb fƱszerezheted.
Ha a szĂłsz tĂșl sƱrƱ, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s vizet. Ha tĂșl hĂg, fĆzd tovĂĄbb, amĂg besƱrƱsödik.
Hagyd kissĂ© hƱlni, majd tĂĄlald grillezett hĂșsokhoz, bordĂĄkhoz vagy akĂĄr sĂŒlt zöldsĂ©gekhez.
A szĂłszt hƱtĆben tĂĄrolhatod, Ă©s tĂĄlalĂĄs elĆtt felmelegĂtheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.