Keverd össze a krémes sajtot aprított kaporral és egy kevés citromlével. Ízlés szerint sózd és borsozd.
A krémsajtot előzőleg vedd ki a hűtőből, hogy könnyebben lehessen keverni. A citromlé frissességet ad a krémnek.
Pirítsd meg a zsemlék belső oldalát egy serpenyőben vagy sütőben, hogy ropogósak legyenek.
A pirítás megakadályozza, hogy a zsemle átázzon a krémtől és a lazactól. A sütőben egyenletesebben pirul.
Vágd vékony szeletekre az uborkát és a vöröshagymát. Készítsd elő a rukkolasalátát.
Az uborkát hámozhatod is, ha nem szereted a héját. A vöröshagymát áztasd hideg vízbe, hogy enyhébb legyen az íze.
Állítsd össze a burgert: helyezd a zsemle alsó felére a rukkolát, tedd rá a füstölt lazacot, rétegezd rá az uborkát és a hagymát, majd adj hozzá egy kanál kapros sajtos krémet. Zárd le a zsemle felső részével.
A füstölt lazac helyett használhatsz grillezett lazacot is. A rétegezésnél figyelj, hogy minden íz egyenletesen eloszoljon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.