A krumplikat hámozd meg és vágd fel kisebb kockákra.
Ha kisebb darabokra vágod a krumplit, gyorsabban megpuhul és jobban átveszi az ízeket.
A fokhagymát apróra vágd, és tedd félre.
A fokhagyma minél apróbbra vágva jobban átadja az ízét a szósznak.
Egy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, majd add hozzá a krumplit és pirítsd meg 5-7 percig, amíg enyhén megpirul.
A krumplit közepes lángon pirítsd, hogy egyenletesen megpiruljon és ropogós legyen.
Add hozzá a szójaszószt, cukrot, fokhagymát, vizet és sót, majd keverd össze. Főzd alacsony hőmérsékleten 10-15 percig, amíg a krumpli megpuhul és a szósz sűrűsödik.
Időnként keverd meg, hogy a krumpli ne ragadjon le, és egyenletesen átvegye a szósz ízét.
A végén szórd meg a kész Gamja Jorim-t szezámmaggal és aprított zöldhagymával.
A szezámmag és zöldhagyma frissességet és textúrát ad az ételnek.
Tálald forrón, és élvezd a gazdag, fűszeres ízeket.
Friss rizs mellett a legfinomabb, hogy még gazdagabbá váljon az étkezés.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.