Verd fel a tejszínt kemény habbá, közben add hozzá a porcukrot és a vanília kivonatot.
A tejszín legyen jól lehűtve a felverés előtt, így könnyebben keményedik meg. Ne verd túl a tejszínt, mert kicsapódhat.
A gesztenyepürét törd össze egy villával, majd keverd össze a tejszín felével, hogy krémes állagot kapj.
A gesztenyepürét előzőleg vedd ki a hűtőből, hogy könnyebben lehessen vele dolgozni.
Készíts elő poharakat, és rétegezd bele a gesztenyés krémet és a maradék tejszínt váltakozva.
A szép rétegezés érdekében használj habzsákot vagy kanalat a krémek adagolásához.
Szórd meg a tetejét étcsokoládé reszelékkel és darabolt dióval.
A csokoládéreszelék készítéséhez használj éles kést vagy reszelőt. A dió ízlés szerint helyettesíthető más magvakkal.
Tedd a pohárkrémeket hűtőszekrénybe legalább 1 órára, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtési idő alatt a krémek kissé megszilárdulnak, így a pohárkrém könnyebben fogyasztható lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.